Dé feestlocatie van groningen

Speciaal voor grotere groepen

Stap binnen bij Chaplin's Pub! Hier draait alles om gezelligheid en het creëren van onvergetelijke momenten. Of je nu een verjaardag viert, een jubileum hebt, of gewoon zin hebt in een leuke borrel met een grotere groep, bij ons ben je aan het juiste adres! Wist je dat je een gedeelte van onze prachtige kroeg kan reserveren, en kunt kiezen tussen werken met consumpties of op nacalculatie? Er is veel mogelijk, dus neem vooral contact op om jouw evenement te bespreken. Samen maken we er een topavond van! Dus waar wacht je nog op? Kom langs en maak samen met vrienden en familie de mooiste herinneringen bij Chaplin's Pub!

Aanvraag feest
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
*Deze datum moet eerst nog door ons goedgekeurd worden
LET OP! We zijn geen evenementenorganisatie, maar alleen een locatie waar je jouw feest kunt houden. Je bent vrij om de kroeg te versieren. We staan open voor veel ideeën en denken graag met je mee.

Dé Chaps geeft legendarisch la chouffe feest!

Uiteraard zijn we zelf de grootste feestbeesten, daarom organiseren wij regelmatige leuke evenementen! Met ons laatste feest hebben we onze mooie kroeg flink op z'n de kop gezet. Éen ding is zeker, kabouters kunnen feesten als geen ander!